Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

luni, 9 iulie 2012

Sunny Days are the best.

Zilele astea m-am înfundat în amintiri, am început chiar recitesc postări mai vechi de pe blog: Unele mai vesele, altele mai triste... Au început să îmi lipsească toate povestirile, aşa că m-am hotărât să vă mai spun ce am făcut zilele astea :)
Miercuri am ieşit cu Cătă să îi sărbătorim cei 16 anişori. După cum ne-am obişnuit în ultima vreme, am trezit-o pe la 10 ca să ne întâlnim. S-a grăbit cu îmbrăcatul şi alte alea şi până în ora 11 eram deja întâlnite la Casa de Cultură. Am mers să cotrobăim magazinele, i-am dat şi cadoul (pus la plic, aşa cum trebuie!) şi după ce şi-a luat o cămaşă şi un costum de baie am pornit spre Tomis să mâncăm ceva. În drum ne-am oprit a o patiserie pe lângă Silvian să ne luăm câte un pahar de suc rece la 1 leu (sau, cum îi spunem noi, colorant la pahar). Ca întotdeauna eu am avut roşu, iar ea verde, dar imediat ce le-am terminat au început să ne doară burţile şi am decis să nu mai cumpărăm de acolo, ci să rămânem fidele Cuptorului cu plăcinte din Mamaia.
Am mers la un fast food să mâncăm şi ea mi-a făcut cinste (că de', sărbătorita!). Am luat mâncarea la pachet şi am mers în parcul de la Primărie, dar înainte de asta m-am oprit să iau o sticlă de Pepsi de la un chioşc, în caz că avea să ni se facă sete.
Ne-am găsit o bancă şi am început să mâncăm. Aveam tableta după mine şi am pus nişte muzică în timp ce ea îmi povestea ce a mai făcut prin Vama Veche. După ce ne-am răcorit cu minunata sticlă de suc pe care am avut inspiraţia să o iau, am mers în Galeriile Unirii să ne mai uităm după... ce ne ieşea în cale. Ne-am oprit la un magazinuţ micuţ cu tot felul de accesorii, cosmetice şi câte şi mai câte. M-am abţinut cu greu în ceea ce privea fundiţele, dar Cătă şi-a luat o pereche de cercei cu pene (pe care ulterior i-am făcut unul), un inel foarte frumos cu multe pietricele şii... a început să se uite după ojă, dar nu putea şti cum avea să arate dacă nu o testa şi cum ea avea unghiile făcute, am fost cobaiul ei :)). A dat vreo 50 de lei pe cumpărăturile astea, ojă şi-a luat verde, albastră şi galbenă, iar eu mi-am luat o pilă de unghii foarte frumoasă cu o păpuşică Kokeshi. :D
Acum îmi amintesc că după asta a spus că nu mai dă banii pe nimic, dar apoi am mers în Diana Shopping şi a văzut o fustiţă foarte frumoasă, neagră, cu model cu cireşe gen anii 60 şi un tricou larg, verde, pe care şi le-a luat, spunând că se va gândi la mine când le va îmbrăca. Am găsit un tricou identic ca mărime şi model cu al Cătălinei, pe roşu şi cu alt text, pe care voiam neapărat să îl iau având în vedere că era 15 lei, doar că nu aveam bani. Am mers în Tomis să pierdem vremea pe la etajul 3, dar cum nu cumpărasem nimic am dat o fugă la subsol la Mega Image să luăm o sticlă de 2 litri de apă şi o pungă de chipsuri să mâncăm. Am urcat înapoi şi ne-am găsit o masă mai retrasă unde am pierdut vremea vreo două ore aşteptând să ia mama o pauză să merg să mă rog de ea să îmi dea banii de tricou. În timpul ăsta un paznic foarte enervant se tot holba la noi şi râdea din senin.
Am mers la mama, am rugat-o frumos frumos şi mi-a dat banii... urmând să-i înapoiez eu acasă xD
Mai aveam la mine 5 lei şi era cam ora 3... urma să pelc din oraş pe a 8-9, deci aveam ceva timp. Cătă a sunat-o pe Bale (o prietenă bună de-a ei) şi am mers să o vizităm (stă pe lângă Casa de Cultură). Am mers prin soarele ăla vreo 20 de minute cu o sticlă de apă în braţe, dar a meritat. Am pierdut şi pe acolo vremea, iar apoi am plecat cu Bale şi cu mama ei la spital la bunica lu' Bale să o vizităm. A fost foarte drăguţ să le văd împreună, iar apoi am plecat în Friends.
Cătă m-a împrumutat cu un leu şi mi-am luat o ciocolată caldă care se presupunea că e cu aromă de alune, dar tot "farmecul" erau nişte... nu ştiu ce erau... un fel de chipsuri de ciocoată foarte moi şi foarte foarte acrişoare... se presupunea că ACELEA aveau aromă de alune, dar nu mi-au plăcut.
Am vorbit mult şi despre multe... la un moment dat am început să povestim cum m-am împrietenit eu cu Cătă şi cum dansam la banchet... iar aici l-am adus în discuţie şi pe Erdal (pe care Bale îl ştie de la 11 ani) şi pe care l-a sunat Bale să vadă ce face. I-am spus să îl salute din partea mea şi când a auzit de mine, m-a cerut la telefon :))
Am vorbit minute în şir cu el, în timp ce lumea mă lăsase singură că să meargă la toaletă, dar nu îmi păsa... doar că mă punea să o imit pe fosta profă de franceză şi lumea se uita ciudat la mine :)) Am stabilit că TREBUIE să ne vedem cumva vara asta, mi-e foarte dor de el...
După ce am pierdut vremea în Friends a trebuit să plec şi am ajuns la mama, apoi am mers acasă.
Aaah... am dormit neîntoarsă în seara aia, şi am văzut şi un film înainte! Red eye, era pe Pro TV şi se uita tata când am ajuns noi.
Acum două seri am stat în pat şi am avut sesiune HBO. M-am uitat la Beasty (parcă aşa era titlul), o adaptare a poveştii Frumoasa şi bestia în zilele noastre care mi-a plăcut mult, iar apoi a început No strings attached, pe care nu am putut să îl văd pe tot pentru că mi se acutiza sentimentul de singurătate din cauză că Ashton Kutcher are un zâmbet care îmi aduce aminte de cineva anume... La naiba! 
Ieri am avut musafiri, ceea ce mi-a adus mie multă treabă de făcut până să ajungă ai mei, dar şi după... Seara am fost uimită să văd că mă suna Cami să ieşim afară, dar în acelaşi timp m-a bucurat foarte tare. Am stat până pe la 10 jumate şi am povestit ce ni s-a mai întâmplat... Am ajuns acasă şi m-am postat în faţa PC-ului până pe la 1, oricum abia am dormit zilele astea cu toată căldura... Mă trezeam noaptea şi umblam aiurea prin casă.
Oh, am găsit azi nişte melodii drăguţe, din care postez una chiar acum :)
See ya ^^

0 comentarii pana acum :):

Trimiteți un comentariu