Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

luni, 2 iulie 2012

La mulţi ani, Pitic pitic! ^^

Suntem deja în luna Iulie... urmează August şi apoi Septembrie! Nici două luni jumate şi începe iar liceul. Eu personal deja simt că am bateriile încărcate pentru şcoală, dar sub nici o formă nu o să refuz să profit de timpul rămas.
Stăteam să mă gândesc cât de repede a trecut timpul, cum deja am trecut a 10-a, cât de stresată eram anul trecut în legătură cu examenele, admiterea... Iar acum deja plănuiesc facultatea (care chiar vine cu paşi repezi). Încă nu e nimic sigur, planuri mi-am tot făcut în privinţa asta şi am cam două opţiuni: Bucureşti sau Cluj. Cel mai probabil ar fi Clujul dintre cele două, dar mai sunt încă multe de pus la punct. Şi da, daa... mai sunt 3 ani, dar hei!... deja am început liceul şi nu mi-am dat seama când a zburat timpul.
Trecând peste partea organizatorie, ajung la "Ce am mai făcut în ultima vreme..."
Well... Filme, muzică, ceva anime-uri.
Adăugăm pe listă Raise your voice, un film care mi-a plăcut din mai multe puncte de vedere: Povestea, actorii, prezenţa unei tabere de muzică şi, bineînţeles, momentul în care au apărut cei de la Three days grace, moment în care am simţit cum mor de invidie, dar în acelaşi timp am început să cânt cu ei. :))
De asemenea, am ascultat-o pe Tania şi am urmărit Angus, thongs and perfect snogging, film pe care mi-am dat seama că îl mai văzusem, dar nu îmi aminteam mai nimic din acţiune, motiv bun pentru a-l revedea. Şi ăsta, un film foarte bun. Unul din filmele alea în care protagonista nu e tipa perfectă, dar totuşi iese învingătoare în faţa scorpiei prefăcute. Accentul lor este încă un lucru adorabil, alături de actorul principal :D (nu m-am putut abţine să nu îl menţionez).
Că tot vorbeam de tipi drăguţi, nu pot să nu îl aduc în discuţie de Adam Gontier. Până de curând mi se părea relativ anormal să salivezi sau să fii atras/ă de o celebritate... asta până să văd pe stradă un tip care semăna cu Adam, avea părul ceva mai lung şi tatuaje pe braţe. Ei bine, asta m-a făcut să intru în categoria în care nu mă vedeam niciodată. Dar cum să nuu? Nu mai contează că e cu câţiva ani mai mic decât părinţii mei şi că are soţie, nu? :))) Cum spunea o prietenă: Johnny Depp e mai bătrân!
Referitor la animeuri: Am nevoie urgentă de nişte recomandări bune deoarece m-am lăsat pe mâna animestash-ului şi nu mi-a plăcut nimic din ce am văzut în ultima vreme, excepţie făcând Honey and Clover pe care plănuisem să îl văd de mult. Vreau doar ceva comedy, romance (sau nu neapărat), slice of life şi, eventual, school life. Ceva gen Nana, Honey and Clover, K-ON!. Am o adevărată problemă, căci SF-ul nu e pe genul meu, deşi am fost destul de entuziasmată de Full Metal Alchemist.
Azi e ziua Cătălinei ^^ Ştiu sigur că se distrează acum şi mă bucur. Abia aştept să se întoarcă în oraş ca să o văd şi să îi spun "La mulţi ani!" faţă în faţă :D.
Personal mă aflu în faza de rugat de ai mei să mă lase câteva zile în Vama Veche. În ceea ce priveşte tableta pe care o voiam, am cumpărat-o fifty-fifty cu soră-mea. De aia acum eu stau pe net, ascult muzică, văd filme, iar ea se joacă. Şi e destul de ok aşa, o foloseşte fiecare când are nevoie şi oricum, pe timpul vacanţei mai avem şi calculatorul la dispoziţie, deci nu sunt motive de ceartă.
Ohh oh şi încă o chestie!!! Am pisică... mai bine spus pisoi :) Am vrut să aibă un nume mai special, aşa că după 2 zile de gândit l-am numit Felix, însemnând şi "Fericit".
Curând vreau să încerc şi nişte chestii cărora le-am pus semne de carte, şi anume: The sisterhood of the traveling pants 1 şi 2 şi Charlie Barlett (filme) şi Sora no Manimani (aka At the mercy of the sky, anime).
Dacă tot sunt implicată în treaba asta cu dentistul şi o să am parte de atâtea injecţii cu anestezic sper să îmi mai diminueze frica de ace. De aia vreau poate chiar azi să îmi dau două găuri suplimentare în ureche. Am mai făcut asta acum 2 ani, dar s-au astupat şi teama mea stupida nu m-a lăsat. Plus că făcusem un pact cu mine că o să îmi dau găurile când... ei bine când avea să se întâmple ceva anume. Şi m-am hotărât să nu mai las pe altcineva să decidă când va fi asta, în consecinţă când o să îmi găuresc urechea, deci o să o rog pe mama cât de curând să aducă pistolul şi cerceii medicinali.
Uf... cred că am spus cam tot ce era de spus din ultima vreme. See ya ^^

1 comentarii pana acum :):

Anonim spunea...

Eu tocmai ce am terminat 2 anime-uri gen comedy-romance ,care au fost grozave: Skip beat si Kaicho wa Maid-sama,iar acum am inceput Fruit basket,care mi de pare destul de interesant.
Nu stiu daca le-ai vazut sau nu ,dar in orice caz,sper sa iti placa:)

Trimiteți un comentariu