Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

joi, 21 iunie 2012

În sfârşit VARĂ!

Hmm... Astăzi termin oficial primul an de liceu, ceea ce mă încântă destul de tare! Vacanţa de vară a venit cam de o săptămână şi am plănuit să fac câte ceva.
În primul rând, vă anunţ că am luat premiul 3, în ciuda "grupului vesel" (bine, recunosc, diriga a dat mai multe premii, pentru că avem medii apropiate). Este şi asta ceva având în vedere clasa din care am plecat şi standardele ridicate de anul acesta. Sunt 100% sigură că dacă eram puuţin mai atentă aveam medii mai mărişoare la anumite materii. Astăzi este premierea şi abia aştept!
Faza cu job-ul s-a cam răsuflat. E faza că nu prea angajează nimeni minori: la 15 ani ai nevoie de acordul părinţilor (ceea ce înseamnă mai multă bătaie de cap cu hârţogăraia), iar până la 18 ani ai voie să lucrezi legal cam 4 ore pe zi, ceea ce nu e prea convenabil pentru că amenzile sunt cam mari.
În legătură cu planurile de vacanţă... ei bine sunt câteva: Vreau să merg câteva zile în Vama Veche, vreau să fac bijuterii ca să le vând la tata şi la mama, mmm... să încerc vreo 10 reţete noi de mâncăruri şi cine mai ştie ce şi 5 sortimente diferite de cupcakes. Ah... plus să îmi iau nişte caiete şi să mă uit la seriale şi filme.
La treaba cu cupcakes-urile deja am lucrat ieri: Am făcut nişte brioşele cu zmeură (pun poza altă dată-tata a luat camera şi nu am descărcat) care au ieşit absolut delicioase. Le-am pus glazură cu zmeură (făcută de mine!) şi ciocolată (simplă sau cu nuci) deasupra. Iniţiat ar fi fost cu vişine, dar nu am mai găsit prin frigider, deci am trimis-o pe soră-mea să îmi aducă zmeură din spatele casei.
Acum 5 minute am terminat primul sezon din 2 Broke Girls care mi se pare absolut genial! Vi-l recomand :D Alături de ultimele filme văzute în ultima vreme, în special LOL (Laughing Out Loud)- varianta din 2009, căci este şi una 2012, dar "copia n-are valoare!"... The Clique, Wild Child şi nu mai ţin minte prea bine ce... :))
Spiritul de cinefilă s-a aprins în mine şi simt nevoia să mai văd seriale/filme, aşa că am apelat la Tania pentru ajutor.
Încă o chestie  nouă pentru mine- Am început să citesc! :)) Da, cred că este un şoc pentru cei care mă cunosc foarte bine... Am citit până acum doar Iubitul Virtual şi Clubul V, dar am planuri mari şi sponsorul principal este Cătălina :D.
Nu ştiu ce să mai zic... sper să am timp azi să trec pe la City cumva să cumpăr perechea aia de cercei la care tot visez :x.
Cam atât... See ya!

2 comentarii pana acum :):

Anonim spunea...

Iti recomand sa citesti Eve de Anna Carey.Este foarte captivanta,iar subiectul este iesit din comun,actiunea avand loc in viitor(mai exact in 2032).
Este o carte de aventura si de dragoste pe care nu o sa mai vrei sa o lasi din maini pana nu o s-o termini de citit(asa mi s-a intamplat mie ,cel putin).
Sper sa iti placa :)

Saiko spunea...

Mmm... Pare interesant. ^^ Nu stiu cat de curand, dar o sa o incerc. :)

Trimiteți un comentariu