Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

duminică, 4 martie 2012

Aventuri cu Jacob în tărâmul nisipos!


   Ieri a fost ziua mea de nume (yupii!) pentru că mă mai cheamă şi Teodora, daaar eu nu prea ţin cont de asta, aşa că am uitat şi m-am trezit cu un cântec de La mulţi ani! surpriză. În ciuda faptului că nu am avut habar de onomastică, mi-am petrecut ziua cu Cătă şi am făcut multe multe poze şi filmări, de fapt ziua per total a fost super. Să încep... cu începutul!
   Pe la 9 şi un pic ne-am întâlnit la Tomis şi am coborât la Mega Image de unde ne-am luat un Ice Tea de piersici care avea gust de spirt (Nu fac greşeala asta a doua oară!) şi după am plecat pe jos spre Spital ca să mâncăm în locul nostru special. După ce am servit micul dejun am poposit în parcul de la Spital unde am povestit, am băut ceai, am mâncat ursuleţi de jeleu (mai mult ea, că pe mine nu mă atrag :D) şi am făcut ceva poze. După vreo jumătate de oră am pornit... nu ştiam pe unde. Mergeam unde vedeam cu ochii. Am luat-o printre case şi am ajuns la Bulevardul Mamaia, iar apoi aproape de plaja 3 Papuci. În loc să ne continuăm traseul obişnuit până la Capitol şi apoi Tomis, am coborât pe plajă. După noi a venit un câinuţ lup foaaarte jucăuş şi blând care nu voia să stea singur, aşa că s-a ţinut după noi. Am mers pe jos până în Portul Tomis -drum destul de lung- unde am făcut un popas pe băcuţe. Tot drumul ţipam după căţel să nu sară şi să ne lase în pace, dar ne era simpatic în modul lui pacifist de a fi, plus că îl urmăreau nişte jarvre care se săreau să îl bată şi săracul fugea de ele. Ajunse în Port, nişte câini foaaarte violenţi l-au fugărit pe Jacob -ăsta e numele lui de ieri- şi nu s-a mai întors (dar era în viaţa, l-am văzut eu bine!).
   Am mers spre Cazino unde am şi intrat (pentru că voiam să facem poze şi pentru că am îngheţat afară) şi am cotrobăit prin toate sălile care mai de care mai ornate şi aranjate, după care am luat-o pe jos până la staţia de 51 şi ne-am luat câte o ciocolată caldă, respectiv o cafea ca să ne încălzim cât de cât pentru că trebuia să mai şi ajungem la Tomis. Am luat-o prin parcul de la primărie şi am mers să ne luăm Fornetti de la Tomis (sincer, nu mai au acelaşi gust ca altădată...), după care ea a plecat acasă şi eu la Kaufland unde trebuia să mă întâlnesc cu mama şi sorămea, iar apoi acasă.
   Acasă am intrat pe uşă şi toată lumea a început să cânte La mulţi ani!. Mă pregăteam să fac şi eu acelaşi lucru, chiar dacă nu cunoşteam ocazia, dar am văzut că toată lumea se uita la mine, deci eu eram sărbătorita! Mama a făcut Cataif pentru prima oară din câte îmi amintesc eu, dar ea spune că nu e aşa, că îmi făcea când eram mică, dar eu nu ştiu. Ne-am uitat aseară la In time, un film pe care voiam să îl văd de mult şi care mi-a întrecut aşteptările, apoi eu am mai stat la calculator şi am început să editez nişte secvenţe din noua capodoperă semnată SaNiAko Studios: IARNA ÎN IMAGINI. Cum nu am primit filmările de ieri, nu am prea avut ce edita aşa mult şi aştept să îmi dea Cătă mâine stickul cu materie primă.
   Plănuiesc să o conving pe Cătă să mergem la Bel Ami pentru că e în cinema şi mai şi joacă Rob Pattz. Pentru mâine trebuie să fac schiţa unei lucrări cu tema "Dialog" şi încă sunt în ceaţă. Iniţial voiam să fac două personaje la ceainărie, dar apoi... nu ştiu! SPOOF, nu mai e nimic.
   În câteva minute or să vină ai mei acasă, deci o să mă iau la discuţii cu ei şi pierd orice urmă de concentrare asupra postării, motiv pentru care închei aici. :)

0 comentarii pana acum :):

Trimiteți un comentariu