Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

joi, 17 noiembrie 2011

Crazy. Stupid. Love.


Din seria recomandărilor vine şi acest film. De ce? Pentru că îmi place. Ce anume? Urmează să citiţi...
Crazy Stupid Love este o comedie... romanică şi niţel dramatică ici-colo... (citez din părinţii mei) Este unul din filmele alea în care sunt mai multe poveşti aparent cu mici legături între ele, sau deloc, iar la sfârşit totul se clarifică şi capătă sens. Ador filmele alea... spre exemplu Valentine's Day, dar nu e acum timpul pentru aşa ceva.
L-am văzut relativ de curând şi chiar de aproape două ori, numai că prima oară nu l-am terminat, iar a doua oară l-am văzut full cu ai mei :D Îl recomand tuturor (bine, doar dacă sunteţi adepţii genului şi nu aveţi probleme când vedeţi cupluri drăguţe) şi poate fi văzut cu oricine -mai puţin cu părinţii mai mult cu prietenii-. Este genul de film pe care l-aş vedea într-o seară cu zăpadă, în păturică, bând o ciocolată caldă cu prietenii cei mai buni aproape.

These Days...
...nu au fost cine ştie ce complicate. Am primit notele de la testele de săprămâna trecută (9 română şi 9 istorie), iar azi avem şedinţă cu părinţii unde se va propune o excursie la Bucureşti pe la începutul lunii Decembrie şi sper să se aprobe şi să mă lase :D Să stau o zi întreagă cu ai mei scumpi colegi ar fi ok :))
Săptămâna viitoare e FULL. aproximativ 3 verificări -specialităţi-, teza la română, engleză, istoria artei şi probabil şi logică (ultimele două fiind în aceeaşi zi, ar fi un calvar..)
Cam atât, scriu când o să am şi ce :)) See ya :D

2 comentarii pana acum :):

Anonim spunea...

:P

Cruz spunea...

Pai lately nu prea mai ai ce scrie, esti in pana de idei :D

Trimiteți un comentariu