Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Am de recuperat...

...şi voi începe cu excursia la Tulcea. Să o luăm de dimineaţăă....
M.am trezit la oraa 05:17. N.am mai făcut de mult asta (în afară de răceli că atunci nu mă trezeam cu vre.un scop). Cine se trezeşte de dimineaţă departe ajunge! Cât adevăr!
Mă lălăiam eu prin casă... Dă.i şi îmbracă.te, mănâncă, fă.ţi bagaju'... Pe la 06:13 plec de acasă. Mă duc ai mei până la pasarelă, trec calea ferată unde mă aşteptau Ruxy şi tatăl ei. Săracul se plângea în maşină cum că oamenii normali dorm la ora aia. Ajungem noi la şcoală şi ce vedem? Numai balerine! O sună Nadia pe Ruxy (Nadia era într.o maşină în faţa şcolii dar pe partea cealaltă, în spatele nostru.), mă vede şi pe mine într.un sfârşit în spate, coborâm, vine Adiina, Iri şi Irina... Aproape toţi, nu? VERO! O sun, se supără că fac vocea de prinţesă, îmi închidee...
Vine autocarul. Urcăm şi noi şase (fără Vero) ne grupăm: Eu cu Irina, Iri cu Ruxy şi Nadia cu Adiina. Se ocupă aproape tot autocarul şi lu Vero îi rămâne loc liber undeva mai foarte în faţă, departe de noi... Aşa că s.a pus cuminţică între Nadia şi Adiina :))
Tot drumul am râs şi am cântat daar nici chiar ca balerinele care AU UN RÂS MAI ENERVANT DECÂT AL IRINEI! Ţipau de ziceai că le omora cineva.
Prima oprire: Cetatea Enisala. Foarte tare! Afară mai şi picura dar era soare şi un curcubeu minunat! Nu spun că la coborâre câteva au făcut poze pe asfalt domne XD Dar nici eu nu mai aveam mult!
După aceea am mers la acvariu în Tulcea. Şi a meritat! Erau atââţie peşti drăguţi (LOVE Turtles) printre care şi noul amant al Adiinei, Rechinaşul :)) Nadia şi.a luat biluţee! :)) Biluţe d.alea săltăreţe de la aparatele unde pui 50 de bani şi răsuceşti! Eu mi.am luat o insignă tot la un aparat din ăla care chiar mi s.a dovedit folositoare miercuri :)) (Vacea şi.a făcut dita.mai gaura în pantaloni la un cui de la scară şi a avut nevoie de acul de siguranţi de la insignă XD)
20 de lei te costa să faci fotografii. Credeţi că Adiina a ţinut cont de asta? :)) Nu! Ea făcea liniştită poze :D
Şi acum cred că vom avea nişte probleme de memorie cu mănăstirile şi restuu :-?
Anyway... Au fost drăguţe toate mai ales că am luat câteva "suveniruri" :)) Nu spun cât ne tachinam una pe alta că nu se înjură în biserică şi în apropiere. Mai ales Nadia, sărăcuţa, s.a abţinut cu greu să nu.i iasă vre.un drac pe gură :))
În curtea uneia din mănăstiri erau gâşte şi raţe. Eu: "NADIA ŢI.AM GĂSIT FAMILIA!" *nu vă spun câte maxime i.am dat ziua aceea*
Fac eu pe acolo ca o găinăă *Te iubesc găinuşă!*, râde Nadia de se sparge, la fel şi Adiina...
În afara "incintei mănăstirii" cică erau struţi cânva (ne povestise Iri care mai fusese). Voiam să merg să.i văd (Iubesc şi struţii!) dar mi.era că o să ne ia mult şi pleacă fără noi (nu plecau, dar se supăra profa dacă întârziam). Aşteptăm să urcea toată lumea, vine Irina lângă mine "MONICA AM VĂZUT STRUŢI!" (P.S.: A nu se confunda Iri cu Irina). Ceilalţi râzând în spatele ei: "Irina, ăia erau fazani! :))"
Cum să confunzi struţii cu fazanii? =))

Ultima oprire fusese la popasul Doi iepuraşi şi deşi toţi voiau să mănânce profa spunea că nu mai e timp şi că stăm doar cinci minute pentru a vedea animalele. Şi da, aici erau struţi :x
Plecăm noi, urcăm dealul... Se opreşte maşinaa! NO MORE GAS!
Oooo da... după vreo 20 de minute pornim spre Doi Iepuraşi *care era la alte nici 10 minute distanţă*. Ne aşezăm noi la o masă, aşteptăăm şi aşteptăăm. Nimic! Nu ne aduce nimeni niciun meniu. Vedem un băiat că duce un meniu după el noi "Băiatuu... dă.ne şi nouă puţin meniul să vedem ce ne luăm" (eu, Nadia, Vero şi Adiina). Cât ne uitam noi el se aşezase deja şi acolo a şi rămas şi anume în faţa mea. Eu cu Adiina îl "bârfeam" cu voce tare.
"Măă Adiina, ştii pe cine mai ştim noi cu ochii ăştia albaştrii nu? " "Daa, pe Edii...."
"Băiatuu... cum te cheamă?"
"Edi!"
o______________o
Coincidenţă stranie!
Eh, am mai stat pe acolo apoi am plecat... A fost o zi OBOSITOAARE...
Scriu mai târziu despre sceneta de la istorie şi restu... byezz!

0 comentarii pana acum :):

Trimiteți un comentariu