Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

marți, 19 martie 2013

Trezire.

   Este timpul să mă trezesc din starea asta de lenevie pentru că a devenit o rutină şi îmi vine tot mai greu să o combat. Vreau să mai fac nişte schimbări pe bloguleţ, incluzând aspectul. Timpul trece tot mai repede şi mi-e tare teamă că nu apuc să mă mai bucur de chestiuţele mici care ne fac zilele mai frumoase. Sunt mult prea ocupată cu planuri şi vise, în timpul care îmi rămâni între teme, referate, şcoală şi ieşiri. Stau şi mă gândesc că aproape am ajuns la jumătatea liceului... clasa a 12-a şi aşa o să fie încărcată şi o să treacă zburând. Am intrat în perioada în care profesorii se grăbesc să ne pună note, apoi vine Săptămâna Altfel, vreo alte două săptămâni de liceu şi minivacanţa 1 Mai-Paşte ♥.
   Azi am predat referatul la fizică -pe care l-am tot amânat şi pentru care am stat ieri până la 10 să îl scriu-, mi-e teamă că iar începe profa să asculte la română -mă consolez cu Bacovia, subiect destul de interesant, comparativ cu Rondelul cupei de Murano-, pentru mâine am de făcut alt referat la religie pe o temă arhitecturală despre care nici profesorul de istoria artelor nu a ştiut să îmi spună ceva, iar vineri am test la istorie din primul război mondial. Vremea mă derutează continuu cu zile însorite şi mult mult vânt, urmate apoi de furtuni şi ploi. Primăvară, unde eşti??
   M-am apucat de văzut serialul Six feet under -în traducere, Sub pământ SRL- care este foarte interesant... Personajele sunt variate, intrigi interesante... Bineînţeles că personajul meu favorit este şi va rămâne Claire care mi se pare şi foaaarte foarte frumoasă ^^
   Cu vreo săptămână înainte de 1 Martie am stat în holul mare din liceu la standul de mărţişoare unde am expus şi eu câte ceva chestiuţe, doar că nu am avut inspiraţia de a le fotografia. De Valentine's am fost în Nord la party, la fel ca de 8 Martie. De ziua femeii, însă, fetele au scos mămicile în oraş aşa că eu cu Adina şi Cătă le-am scos pe mame din casă la o ieşire tipică nouă pornind din Bebe şi terminând cu o cină nocturnă la 4 dimineaţa. Le-am dus prin Bebe, Nord -free bar timp de două ore ♥-, Club 13 şi The Stones :)
   Aştept cu nerăbdare nişte timp liber şi căldurică să ajung odată la un picnic cu prietenii în parc, aştept 1 Maiul în Vamă, aştept soarele să îmi pot lăsa geaca acasă, aştept inspiraţia să mai fac ceva desene... Vreau o lume colorată şi veselă! :)   Şi pentru că am rămas în urmă rău de tot, am să fac o leapşă primită acum ceva vreme de la copilul meu Eva care sigur nu se va supăra dacă daţi şi pe la bloguleţul ei :D

Sunt mult prea visătoare pentru realitatea în care mă aflu.
Aş vrea să îmi îndeplinesc fiecare vis, cât de mic ar fi el; să călătoresc; să nu mă mai îngrijorez atât de tare în legătură cu liceul; să îmi fac fiecare vară memorabilă.
Păstrez bilete de film; bonuri şi chitanţe de orice fel; ambalaje; bilete; agende cu amintiri din liceu; poze bine puse în albumul foto; multe povestiri pe blog.
Mi-aş dori să nu mai fiu aşa pofticioasă; să nu mai fiu dezamăgită; să fiu ascultată; un urs maaare de pluş, pufos dacă se poate; cât mai multe perechi de ciorapi coloraţi şi rochiţe.
Nu îmi place să mă cert cu ai mei... de fapt cearta în general; injecţiile; stafide; ascultatul surpriză -mai ales la română-.
Mă tem de singurătate; să îmi pierd iar prietenii şi persoanele la care ţin.
Nu pot să înţeleg de ce se minte atât de mult; fizica predată de Ţapu.
Aud muzică majoritatea timpului cât stau acasă; "bla bla" când mă plictiseşte cineva; glume bune majoritatea timpului când stau cu prietenii.
Îmi pare rău că sunt atât de dependentă se cineva în jurul meu; că iubesc dulciurile şi junk food-ul aşa mult; că nu reuşesc să apreciez ce am suficient; că mă cufund în amintiri mult prea des.
Puţini oameni îmi sunt pe plac; îmi pot citi gândurile şi îşi pot da seama de ce se întâmplă cu mine dintr-o privire; sunt cu adevărat speciali; sunt suficienţi ca să fiu fericită.
Îmi place orice gătesc eu; să pictez/desenez/înşir mărgele pe brăţări şi altele; să urmăresc un serial; să merg cu trenul; budinca împreună cu frişcă; ciocolata caldă; Club 13, Vamă Bar, Friends; să ies seara în oraş, mai ales când nu am nimic plănuit.
Nu sunt niciodată odihnită suficient.
Cânt ca să mă calmez/descarc; oriunde am ocazia; orice îmi place; ce simt pe moment.
Joc teatru din clasa a 6-a şi iubesc să fac asta; ca să mă pun în situaţii şi posturi diferite.
Niciodată nu voi fi perfectă, dar nici nu voi dori asta; nu o să renunţ la artă; nu o să mă opresc din a visa.
Văd multe zâmbete în jurul meu care mă ajută la nevoie; desene animate zilnic.
Rar am momentele acelea de înţelegere perfectă cu tata; pot să îi spun ce am pe suflet.
Plâng destul de des -recunosc-; de obicei doar de faţă cu persoanele în care am încredere; din motive prosteşti; ca să mă descarc.
Am nevoie de acel ursuleţ mare de pluş; un inel de stare; un şevalet; puţin echilibru; mai multă cumpătare.
Ar trebui să pictez mai des; să las calculatorul deoparte; să ies să mă plimb mai mult.

Primăvara este abia la început şi vreau să o fac memorabilă, dar până atunci... merg să scriu la referat. See ya :)

2 comentarii pana acum :):

Ink spunea...

Ily de mor.

Saiko spunea...

Ştii că eşti copilul meu preferat! c:

Trimiteți un comentariu