Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

joi, 4 octombrie 2012

Ziua mea, 50.000 şi Bucureşti!

Ooookaaaay! Am făcut oficial 16 (într-o zi frumoasă de luni, 24 Septembrie). Mulţumesc mult mult mult celor care mi-au urat "La mulţi ani!" şi multe multe altele, chiar mă bucură fiecare dintre ele ^^
Mi-am petrecut ziua la şcoală şi după terminarea orelor cu Vero prin Friend's şi în City :D Ziua oficială mi-am făcut-o pe 22, cu câţiva apropiaţi, în Tomis. Ne-am strâns în Parcul de la Spital şi, pentru că era urât afară, am mers în Tomis să mâncăm brioşele făcute de mine. Au venit Adina, Cătălina, Victor, Poma şi George. M-am dus în Mega Image, la subsol în Tomis, să iau sucuri, şi când să ies am văzut că erau nişte măsuţe foarte simpatice, un loc perfect de serbat.
I-am chemat pe ceilalţi (care urcaseră la 3) şi ne-am instalat acolo. Am primit de la Victor un trandafir roşu care, din păcate, nu ştiu cum s-a rupt pe stradă :)) De la Poma un fular foarte foarte drăguţ care se cam asorta cu oja de pe unghiile mele şi mănuşile cu ursueţ de la Niji, iar de la Cătă un tricou ROŞU cu o poză drăguţă şi "Keep calm and read my blog"! :x La un moment dat ni s-a făcut foame şi am pus bani de luat mâncare. 21 de lei şi am pornit în Mega Image... Eu eram fixată pe puiul la rotisor şi, bineînţeles că s-a făcut cum am spus eu! :)) Am luat un sos pe lângă asta, un borcan de murături pentru că nu scăpam de gura Cătălinei şi o pungă de Loto. La casă am observat că mai aveam nevoie de un leu pe care mi -a dat Victor.
Am mâncat noi ca... să nu mai spun cine... Rupeam fără milă din săracu pui, mâncam murături, nu am mai văzut aşa ceva!:)) Suntem unici, ce pot spune...
Am plecat de la Tomis să mergem să ne plimbăm. Am venit cu ideea de a merge în diverse magazine să cerem "glupe", după cum am fost inspiraţi de Alex:

A fost foarte interesant la un moment dat, pentru că noi inventam tot mai multe chestii:
-Ne scuzaţi, aveţi glupe?
-Nu, da' ce-s alea?
-Păi sunt mici, în pacheţele. Noi voiam mari că cineva a luat mici şi nu au fost bune. Dar pe roz, că nouă ne place rozul.
-Dar nu ştiu ce-s alea. De mâncat, de desenat?
-DA!
-Da... de mâncat sau de desenat?
-Băi... hai să plecăm, nu au aici...
:))
Şi am plecat. Apoi am dezvoltat. Noi eram îmbrăcaţi destul de gros, cu 2-3 genţi după noi, cu fesuri, fulare, şepci... Eram "turişti veniţi din Cluj". Glupele se vindeau la pacheţele şi erau gelatinoase, de diferite mărimi. Se foloseau la spălarea şosetelor, dar numai a celor de lână, şi cum noi eram turişti veniţi de la munte, cu bocanci, aveam vreo 2-3 perechi de şosete pe noi care miroseau îngrozitor în camera de hotel şi nu ne puteam întoarce aşa înapoi la mămica acasă! :)) I-am spus aproape toate astea unei vânzătoare şi mi-a spus: Nu, îmi pare rău, iubita, nu avem.
După ce ne-am distrat am plecat spre Universitatea Ovidius unde am stat în parc şi am făcut poze (pe care încă nu le-am primit de la Cătălina).
Vinerea trecută am mers la redeschiderea Bebe-lui. M-am întâlnit cu Cătă, Bale şi Irina pe a 10 şi ceva în staţie la 100. Am mers în Bebe, atmosferă mai şi nu prea. Am plecat după nu foarte mult timp în Goblin, cu taxiul. Un prieten de-al lui Bale a stat în faţă, eu cu Bale şi Irina în spate şi Cătălina întinsă pe noi, cu capul aproape afară pe geam, pentru că nu avea loc :)) În Goblin a fost super atmosferă şi muzică. Mi-am luat un Red Cherry (mereu încurc numele cocktail-ului, sper să fie corect) şi un Pepsi. Am mai ieşit pe afară, ne-am mai plimbat. Am ajuns pe la 6 înapoi la bunică-miu, pentru ca la 11 să plec cu soră-mea de la karate acasă.
Luni a fost ziua Oanei (Care este cu o săptămână mai mică decât mine!!! ...deşi nu pare.... şi lumea o confundă cu o studentă la facultate, DAAAR ASTEA SUNT DETALII). După ore am mers în Vamă bar şi ne-am distrat cu nişte colegi şi prieteni, după care am mers cu ea, Rareş (un tip) şi Vlad (un alt tip) pe plajă. Voiam să intru în mare şi m-am descălţat frumos... ziceam să intru până la genunchi maxim. Am făcut un pas în plus, alături de un val măricel mi-am udat telefonul din buzunar, pe care uitasem să-l scot. Am fugit cu el spre Vlad ţipând: SALVEAZĂ-L!, dar nu avea nimic, nici nu a apucat să se ude că l-am scos şi a fost totul ok.
Am plecat destul de târziu acasă, dar mi-am permis, pentru că MI-AM FĂCUT ABONAMENT.
Marţi am fost de serviciu pe şcoală cu Tania, Silvana şi Cristina. A venit asistenta şcolii şi s-a luat de noi că suntem ultima clasă care nu a adus fişele cu "Suntem sau nu de acord cu vaccinarea". Eu m-am dus ieri să mi-l fac, aşa că acum sunt în regulă. :D Şi asta chiar este ceva! Eu mă înmoi când văd ac de seringă :))
Acum vreo două seri am început să fac planuri cu Cătălina. Vrea să meargă a concert la DJ Premier în Bucureşti vinerea viitoare. Am stat să mă gândesc şi m-am hotărât să merg şi eu cu ea, pentru că nu mai merge în Bucureşti până de Revelion, când eu cred că voi rămâne acasă, iar la Niji nu vreau singură.
Planul este, în mare, făcut. Luăm vineri după-amiaza autocar spre Bucureşti (60 lei dus-întors, îmi las deoparte iubirea... trenul...), ajungem prin Bucureşti, ne mai plimbăm, un KFC, un Starbucks, un părculeţ, apoi pe la 10 mergem la Atelierul de Producţie unde are loc evenimentul cu pricina. Nu am menţionat că vine cu noi şi Mihai, deci nu vom fi singurele, plus că în Bucureşti va fi şi Bale, unde vom sta peste noapte. Ne vom contacta şi cunoştinţele de pe acolo, să vedem dacă vin la concert, dacă e să îi vedem înainte... O să fie super! :D
Şi... am uitat să scriu despre cele 50.000 de vizualizări pentru care vă sunt recunoscătoare tuturor! ^^ Sunt foarte fericită să ştiu că cineva chiar îmi citeşte blogul! :)
Cam atât pe azi, see ya!
P.S.: M-am apucat de Ouran High Schoo Host Club care e super, am văzut The Runaways şi plănuiesc să vizionez Sid şi Nancy, ascult Sex Pistols mai nou şi am început să citesc manga, şi anume Nana! ^^

4 comentarii pana acum :):

Nicol spunea...

La Multi Ani, Monica! Sa fii sanaotasa si sper sa ne mai vedem!

Saiko spunea...

Vă mulţumesc mult, mult de tot!

Ink spunea...

La dracu. Mă pun pe inventat glupe.

Saiko spunea...

Iiii vreau şi eu să mai umblu aşa de-aiurea să caut Glupe ^^

Trimiteți un comentariu