Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

joi, 18 octombrie 2012

Stare MAXIMĂ!

Am o stare incredibil de bună, ceea ce mă uimeşte, dar şi bucură în acelaşi timp. De ieri am început şi împărţeam fericire şi iubire persoanelor din jurul meu în cantităţi industriale, dar ce mai contează?
Aşa, să revenim :-? În Bucureşti nu am mai ajuns din cauza unor probleme, aşa că am "mers" la Şuie Paparude (mmm nu dezvolt, cert e că am stat vineri noapte prin oraş).
Am decis să mă înscriu împreună cu Cătălina la cursul de artă teatrală de la Palatul copiilor, dar cum sâmbăta trecută de dimineaţă eram praf, mergem săptămâna asta. Marţi am fost cu profa de engleză la târgul facultăţilor (în speranţa că găsim ceva interesant, dar eu oricum sunt axată pe Cluj, deci mai mult am fost în plimbare). Deşi aveam bani de bilet, am hotărât să mergem în gaşcă, pe jos, până la Colonadelor: eu, Cătă, Adina, Vero, Ioana şi Raluca (nu ştiu dacă nu şi Andrei). După ce am căscat ochii puţin pe acolo şi am văzut un super card de reduceri la care mă gândesc serios să îl cumpăr, am zis să plecăm să bem ceva. Iniţial zăceam de Vamă, dar am renunţat la idee în favoarea Ioanei: Am mers în Friend's, cu Raluca şi Andrei. Am prins Happy Hour-ul, aşa că m-am aruncat să îmi iau vreo două căni cu ciocoată caldă şi multă multă multă frişcă! *yumm!* -ce urmează de aici s-a pus pe baza consumului excesiv de ciocolată-.
Tot drumul spre staţie am început cu glume, care mai de care mai aiurite... :)) Pe Raluca era să o calce maşina de Polaris, Cătă fluiera după băieţii de la Mircea care dădeau proba la sport şi multe multe altele. Acasă am început o megaconversaţie pe Facebook, "în grup", despre toate porcăriile petrecute în ziua aia. Mai intervenea şi Andrei care era pe post de DJ cu melodii din anii 2000 :)) Aşa mi-am petrecut eu seara ascultând "Suzana, mi-ai furat banana", sau "Jimmy, Jimmy, iubeşti fetiţele-n bikini".
Săptămâna trecută a fost şi ziua Adinuţei. Cum am avut un program foarte aiurea, nu ştiam dacă ajung să îi iau cadou la timp şi rămăsese că i-l iau de ziua ei după ore şi i-l dau a doua zi. M-am întâlnit cu Cătă şi am mers să cotrobăim prin magazinaşe. Am luat eu ce trebuia, ne întâlnim întâmplător cu George pe drum, mergem puţin să stăm jos. Ne uităm la ceas: 6 şi 20. Adina termina a 7 fără 10, aşa că am decis în ultimul moment să mergem să o întâmpinăm la ieşirea din liceu. Am oprit rapid să cumpăr cu ultimul mărunţiş o punguţă de cadou şi am văzut o felicitare Twilight foarte epică: "Se simte un miros în aer şi nu e de la prăjitură... La mulţi ani, muritorule!" :))
Am fugit de la Tomis până la liceu şi în 10 minute am fost acolo. Nu ne mai trebuia nici hanorace, nici nimic, nu mai simţeam frig. Am mers în parc timp de vreo oră, timp în care i-am cântat La mulţi ani, am dansat, am făcut pe rapperii, destule! :))
Oh, şi acum două duminici am fost pe plajă să îi facem Cătălinei nişte poze pe care şi le dorea de mult. După ce am terminat am mers în Vamă Bar unde l-am chemat pe Marian cu prietena lui şi George. Am jucat cu Adina, Cătă şi George macao pe pedepse. Prima tură am pierdut şi Cătă a câştigat. Pedeapsa? Să fac doi paşi mersul piticului, apoi o piruetă cu degetul în cap, o tură dus-întors în Vamă. Nu spun că toată lumea se holba la mine, dar mă rog :)) Apoi a pierdut Cătă în faţa mea şi am pus-o să stea pe masa din spatele nostru şi să spună Căţeluş cu părul creţ. :)) Am mai câştigat odată, dar deja devenea plictisitor.
Hmm... Avem director nou. A venit la o oră să se prezinte şi a spus că cere două lucruri de la noi: Respect şi prezenţă la ore. Nimic de ţigări, nimic de uniformă, primul care nu a vrut să pară dur şi asta îmi place. În ziua aia, după vreo două ore, profesoara întârzia şi noi făceam gălăgie, iar el a venit să ne calmeze. Credeam că o să ţipe, dar a spus pe un ton foarte calm: "Şşşş faceţi linişte. Staţi jos, mâinile la spate. Eu am ore, voi jucaţi-vă, faceţi ce vreţi, dar în clasă şi în linişte. Ok? Gata, pedeapsa s-a dus, lăsaţi mâinile." :))
Anyway, pare amuzant :D De luni ne bagă Zip Escortul şi cică intrăm doar pe bază de ecuson. Azi mi-am uitat telefonul acasă şi nu pot spune cât de seacă a fost ziua mea :)) Cam atât, see ya :)

0 comentarii pana acum :):

Trimiteți un comentariu