Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

marți, 13 decembrie 2011

The One That Got Away.

Cum speram, am revenit cu încă o postare pe azi. Am găsit melodia asta la care mă gândeam de câteva zile şi am tot uitat s-o caut pe YT.

Katy Perry-The One That Got Away



Ei bine, să vedem... Până acum m-am plictisit complet. M-a sunat Iri când a plecat de la şcoală şi am vorbit cu ea cât era pe drum. Înainte de asta tata a adus-o pe soră-mea acasă, deci nu or să mă mai deranjeze părinţii până diseară, când se întorc. Revenind, am stat şi am râs la telefon cu Iri, am cântat, i-am pus tot felul de întrebări, ne-am gândit ce să gătim în prima seară când ne mutăm împreună la Bucureşti... Stuff like that. Acum a trebuie să închidă pentru că a ajuns acasă şi eu m-am decis să scriu pe blog. Ah! să nu uit să îmi trec chestiuţele pe telefon-Mi-am formatat cardul. Am chef să fac ceva practic şi nu ştiu ce. M-aşa apuca de felicitări de Crăciun, dar nu am hârtie; de FIMO nici măcar nu vreau să aud...
Am încercat să mă uit la anime-Working!! Sezonul II, dar nu m-a prins şi am renunţat de la jumătatea primului episod. Cred că după ce scriu CHIAR o să merg să îmi scriu la română -am o dată pentru că de'... obsedata de profa de română vrea să avem câte 5 note şi cum am doi se 8, un 9 şi un 7, sunt la limită...-.
Mâine esteee... Miercuri. Îmi dă notă pe caiet la engleză -pentru că nu am fost azi-, dăm test la franceză, la chimie am scăpat pentru că am două note şi cam atât... Tot mâine la chimie tragem la sorţi bileţele cu numele colegilor pentru cadouri de Crăciun :D Cred că cel mai tare mi-ar fi teamă să îi iau un cadou lui... Bitză? Nu îl cunosc, nu mă suportă, nu îl suport. ...Plus că e şi băiat şi cu atât mai mult sunt în dezavantaj.
Diseară îmi aduce tata cartonul colorat astfel că pot să mă apuc de toate felicitările de care am nevoie! :x
Cam atât momentan. See ya! :P

2 comentarii pana acum :):

Elize spunea...

Am vorbit mult:))...muuuult,let's do it again >:]

Saiko Chan spunea...

We will...
Love ya! <3

Trimiteți un comentariu