Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

joi, 8 septembrie 2011

Wawawaa :3

Am o stare... nu ştiu. Hai să văd ce vă mai povestesc :-?
Marţi trebuia să merg cu sor-mea mai pe seară la verişoarele mele. Am sunat-o pe Cătă şi am vorbit cu ea şi mi-a venit minunata idee de a o lua pe sor-mea să plecăm mai devreme şi să ne întâlnim cu Cătă, Iri şi Răzvan. Ne-am întâlnit la MC şi am intrat. Cătă căuta un microfon iar Iri voia pene şi să-şi schimbe corzile. Când să ia microfonul... Cătă şi-a uitat buletinul acasă.
Me: Am eu buletinul la mine...
C.: Dă-l încoa!
*îl primesc înapoi, tipii de la MC:*
-Monica Teodora, te rugăm să vii să semnezi.
Me: OH DA! -Semnez eu acolo- Ce v-aţi face voi fără manager...
C.: Da' tu ai citit clauzele contractului?
Me: Aoleo, nu!
C.: Uite cum ne vinde ea trupa!
Me: Nuu, eu mi-am vândut sufletul diavolului!
Plecăm noi, mergem la un magazin să se uite Iri după nişte pantaloni. Pe drum spre Tomis, un "tip" -moş- se pune în faţa lui Răzvan care avea chitara în spate:
M.: Tu eşti metalist?
R.: Ăăăă... da.
M.: Hai să bei o bere cu mine!
R.: Nu pot, scuze. Am treabă.
Eu cu fetele... What?!
M.: Hai, ia un leu şi mergem 20 de minute să bem o bere.
R.: Scuze dar chiar sunt ocupat.
A insistat moşul ce a insistat şi ne-a lăsat în pace. Am mers în DOMO să îşi ia Cătă placă de păr *vezi dom'ne, şi-a rupt-o pe cealaltă -A CĂLCAT PE EA!-*. Mergem noi să plătească noua placă -PERSONAL, LE-AŞ ARDE PE TOATE!- şi o sună maică-sa pe Cătă. Casieriţa o întreabă: Persoană fizică?
Cătă -neatentă-: Nu, nu de ce?
Toată lumea era pe jos, numai eu nu auzisem şi am rămas aşa... Ce aveţi? Vreau şi eu să râââd!
Mi s-a explicat după. Hai să mâncăm, la KFC! Eu cu Răzvan, mai economi, să ne luăm câte un snackbox cu băutură gratis! -au fost şi cu două zile în urmă şi îşi luaseră- Acum, surpriză! Nu mai aveam băutură. Am zis ok... Am luat aşa, soră-mii ceva pe acolo, un crispy, Iri cartofi cu suc iar Cătă dita-mai meniul pe care nici nu l-a putut mânca. Am plecat, ne-am dus în parc la primărie şi eu m-am dus în leagăne. Mi-a făcut Iri poze dar nu am mai văzut-o pe mess. Am mers să îşi ia Cătă nu ştiu ce jucărie pentru microfon apoi la MIC.RO să îşi ia de băut. Când ne-am întors la Tomis, pe cine vedem?
C.: Aia e Cami?
Eu pur şi simplu mă uitam la ea şi nu o recunoşteam. Ea era!
Am mers să-şi ia geantă apoi la McD să mănânce. Am mers la un magazin să ia Cătă mamei ei un cadou şi mă uitam eu la bijuterii când...
Me: Iri Iri, uite uite... CRUCEA E IDENTICĂ! E CA A MEA! Numai că e mai mare şi e pe verde.
I.: A ta e mai frumoasă!
Cami: Aşa e!
Me: ŞTIU!
După aceea eu cu Cami şi sor-mea am plecat. Am dus-o pe Cami la staţie şi eu cu sor-mea am fost în vizită unde a fost absolut genial :x Păcat că mi-am uitat ochelarii la verişoare XD Nu mai sunt manager fără ei!

Ieeeeri.
Am mers de dimineaţă cu mama şi sor-mea în parc -pe la 12 mă întâlneam cu Oana-. Vorbeam cu Iri şi mi-a spus că se vede cu bandu' la ea să repete şi m-a invitat. Deşi nu stăteam mai mult de o oră am acceptat -decât să fi stat cu mama...-. Am mers la Iri, ne-am întâlnit, am mers să ia Madlene şi AXION şi ne-am întors în staţie să-i aşteptăm pe băieţi -Cătă era bolnavă şi parţial de negăsit-. A venit Alex apoi am plecat să ne întâlnim cu Răzvan care şi-a adus şi amplificatorul. DA, CEL MARE! Am ajuns la Iri unde nu am stat prea mult căci a trebuit să plec. Sora Irinei a fost... pfai. Ele au paturi etajate iar cea mică stă sus. Ne zice nouă ieri:
-Dacă vreţi să urcaţi mergeţi pe acolo dar vedeţi să nu fiţi prea mult aici sus că nu e loc şi mi-e frică să nu cadă.
Eu am rămas... De ce am urca??! O_O Ce vrei să spui cu asta?!
Am plecat şi am ajuns la Oana. A zis să mergem la liceu să vedem poate s-au afişat liste ceva. Pe drum dăm de Cosmin -fostul 8A- care era cu fra-su de 4 ani. A venit şi el cu noi. Pe drum am dat de profi, alte alea... La liceu, nimic! Cosmin a rămas acolo iar eu cu Oana am plecat spre Tomis căci eram în criză de timp -trebuia să o iau pe sor-mea de la mama din parc de la gară-. Ne-am luat noi repede ceva de păpat şi băut şi am pornit. Am ajuns cu vreo 10 minute întârziere dar asta e... Am stat prin parc şi am vorbit iar sor-mea aduna ghinde. Pe la 3 am plecat spre casă unde nu dau detalii cum sor-mea a spart geamul uşii de la camera mea şi ne-am tăiat amândouă şi a fost naşpa şi acum dacă deschid balconul toată lumea îmi vede în cameră. Punct.
Cam atât. Chalenge.
Day #16: A song by your current favorite band.
Chiar dacă nu vă ajută prea mult, Impact de la CONTUR. Da, ştiu, nu aveşi cum să ascultaţi. Scuze :(
Day #17: A song you hope to dance to at your wedding.
So I Thought by Flyleaf, E o melodie deosebit de frumoasă :x

Cam atât, see ya!

0 comentarii pana acum :):

Trimiteți un comentariu