Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

luni, 5 septembrie 2011

Telefonaş nou :3

And I'm so so so happy :x Ştiam de câteva zile că or să îmi ia dar nu ştiam de care, nu ştiam nimic. E un Samsung cu Touch, o să caut o poză. Sincer, mă şi mir pentru că de la ultimul telefon mi-au spus că nu mai primesc nimic. Marele meu of fusese că o să trebuiască să şterg ce am pe fostul telefon (Ştie Cătă cum îmi cânta ea mie!): Poze, mesaje, înregistrări, filmări. Din fericire, tata mi-a spus că îl pot păstra. Nu am mai şters nimic iar când siomt nevoia să o reascult pe Cătă, nu voi ezita!
Acum ceva vreme ne plângeam eu şi fetele că nu putem face conferinţă -sau nu ştim noi- la telefon. Ei bine, de când cu minunatul va fi totul mai distractiv XD. Am făcut o conferinţă odată şi a ieşit destul de tare. Am găsit şi poză foarte asemănătoare cu el, here.
Acum pot să mă reapuc de ascultat muzică în maşină. De când mi-am pierdut MP4-ul în excursie a devenit stresant radioul cu Andra şi melodia aia pe care NU o suport cu Telephone sau cum o fi, plus muuulte altele.
O să încerc să scriu tot ce s-a întâmplat de când nu am mai scris.
În primul rând am fost la plajă. Voiam a fi ultima plajă şi am insistat să merg cu bandu' dar Răzvan a spus că nu mai poate. Cătălina nu era sigură deoarece îi era cam rău dar totuşi a venit, pe Iri am luat-o de acasă iar Alex amânase iniţial dar a venit. Fetele nu au vrut să intre în apă, ele nefiind echipate de plajă. Şi aşa, nu era soare, erau ceva nori. Eu cu Alex am intrat... Apa bună! Nu am stat mult şi am ieşit dar mai rău am făcut. Bătea un vânt... Ne-am luat prosoapele pe noi. Am stat, vorbit, glumit, eu am mai intrat odată apoi am aşteptat şi am plecat. Am mers la MIC.RO să ne luăm câte ceva de mâncare. Eu chips-uri şi o pungă de Bake Rolls, Iri Kubeti iar Cătă pufuleţi. Am făcut noi schimburi pe acolo, nu ştiu ce spusesem dar Iri mă gâdila. M-am înnecat cu chips-uri şi m-am ridicat XD Am stat pe vine pentru că nu mă puteam aşeza lângă Irina cea diabolică. Într-un final mi-a făcut Cătă loc. Nu spun că am tuşit în continuu de când m-am înecat.Am pornit spre case, respectiv parcul de la Spital unde l-am lăsat pe Alex acasă iar noi am continuat spre Tomis. Nu am precizat că atunci când mergeam cu fetele pe plajă era un ţigan în spatele nostru şi am rămas paranoice până când am ajuns la Alex şi el trecuse. Alex ne spusese ceva gen: "Vai... Mergea în aceeaşi direcţie şi vai! Vă urmăreşte!. Irina n-avea niciun stres, eu cu Cătă eram alertate şi ziceam: "IRINA, SUNĂ-L PE ALEX. IRINA, GRĂBEŞTE-TE!". Ea că "nu, ce-aveţi?! De ce sunteţi aşa nervoase?!". Eu am tras-o lângă mine şi i-am zis că e unu' în spate ea: "Aşa, şi?". Eu cu Cătă aveam la draci...
Aşa, ziceam că mergeam spre Tomis. Când, cine vine din faţă şi noi am observat preţ de câteva secunde? ŢIGANUL! Nu ştiu ce a zis, a trecut în fugă pe lână noi şi a pipăit-o pe Cătă. Am rămas: "WTF?! ĂSTA E ŢIGANUL DE PE PLAJĂ?! DAR CUMM?!". Trecând peste, în timp ce mergeam am observat în grabă 13 lei scăpaţi de cineva pe jos şii... Am mers să le fac cinste fetelor cu câte o îngheţată :-" (Sunt mare iubitoare de îngheţată :x). Am dus-o pe Iri, am aşteptat 44-ul cu Cătă apoi am mers la tata să-mi iau telefonul şi acasă.
Seara i-am pus muzică, poze... apoi să îi termin bateria ca să îl las la încărcat 12 ore. Ascult eu muzică... bateria aproape full. Umblu eu, setez nuştu' ce, aproape full. Conferinţă! Mai avea 2 linii şi a ţinut-o aşa ceva vreme de m-a enervat rău de tot. Pe la 12 noapte mai avea o liniuţă şi am zis: FIE CE-O FI, ÎL PUN LA ÎNCĂRCAT CĂ MOR DE SOMN!

Sâmbătă.
Vorbisem cu fetele că poate ieşim aşa că m-am dus de dimineaţă cu a mei în oraş. Pe la 10-11 le sun. Cătă: "Scuze, merg cu mama la doctor!". La Iri am insistat pentru că ştiu că de obicei nu aude telefonul şi... Răspunde mama ei. Să-mi pice faţa... Mi-a ţinut puţină morală şi mi-a spus că Iri e pedepsită. What a day T___T" Am stat la tata, m-am plictisit pe acolo apoi m-am dus la mama. Mama nu ajunsese la muncă aşa că am mers să-mi iau un McPuişor că mi-era foame. Am aşteptat-o, a venit, am intrat. Am stat până a terminat ea treaba şi am mers să o luăm pe sormea de la prima ea oră de KARATE adică Ju-Jitsu. Profesorul a lăudat-o şi restul apoi am mers la mama şi am aşteptat-o din nou. După ce a terminat am mers la tata şi apoi acasă unde mama a făcut Pizza :x. Tot atunci a fost ziua bunică-mii aşa că tata m-a rugat să merg cu el şi cu sor-mea până la ea.
Duminică.
A fost o altă zi în care m-am trezit devreme. Am fost de dimineaţă cu mama şi sor-mea la naşa soră-mii. Printre alte chestii discutate am aflat din surse sigure că directoarea s-a schimbat (ea era cea mai OK) iar Ţapu' a rămas. Whaat?!
Am început să vorbit despre tot felul de chestii şi mă întrebase: "Moni, cu gagicul ce faci?" Me: "Care gagic? Nu am niciun gagic :D"
"Lasă fată că e mai bine singură!"
Me: "Mhm :))"
Şi am început discuţii peste discuţii. Când veneau în vizită anul trecut la noi îmi tot spuneau că mereu prima dragoste e cea mai puternică şi că mi se pare că o să dureze pe vecie şi că văd totul roz şi că o să am impresia că mă căsătoresc eu el. Dar ghiciţi, el nu mai este :) E altcineva, nu ştiu cine, nu în cunosc. Asta este, persoanele se schimbă :-??.
Aveam idee să scriu un post de genul acesta dar am abandonat-o. Cine ştie, totuşi...
Să continui povestirea. Dat fiind faptul că se apropie ziua mea, tipa mi-a dat nişte bănuţi să-mi iau ceva pentru că spunea că nu ar şti ce plus că acum începe şcoala şi să-mi iau ce am nevoie că la sfârşitul lui Septembire e prea târziu.
Am mers să o ducem pe sor-mea la karate. Eu cu mama am hoinărit prin magazine. Lucruri drăguţe şi nu prea... MI-AM LUAT CIORĂPEI ROŞII! :X :)) Ne-am întors să o luăm pe sor-mea, am mers să luăm flori pentru bunică-mea, am păpat şi am mers să-l luăm pe tata.
La bunică-mea a fsot drăguţ, parcă nu mă mai enervează aşa tare ca alte dăţi. Okey, nici nu am mai văzut-o de câţiva ani. Ne-a servit cu savarine şi vaaai ce bune erau :x Mi-era poftă şi le cerusem alor mei când eram răcită astă-iarnă numai că nu erau deloc bune, mai rău mi-au făcut. Ne-a mai dat şi îngheţată apoi a început să cotrobăie după chestii pentru noi. Eu am luat o cămaşă foarte drăguţă cu pătrăţele alb-negre şi multe perechi de şosete! :))
Am ajuns acasă şi am început să probez ciorapii cu multe haine. Seara ne-am uitat la Shrek Forever :x Eu râdeam cel mai tare, din cele mai mici chestii iar tata s-a cam enervat :D

Cam atât cu povestitul, cred că am ajuns la zi :-? Cu Chalenge-ul am de recuperat :O
Day #11: A song you can daydream to.
Melodia pe care o ascult acum, Set Apart This Dream :x by Flyleaf

Îmi place super extra mult :x Îmi este şi ton de apel :D

Close your eyes little girl
You're a princess now
You own this world
Twirling in your twirly dress
You're the loveliest far above the rest
You build your castles in the skies
Stars reflecting off your eyes
And angels sing on silver clouds
And no one cries screams or shouts'


I was called a princess too. :)

Day #12: A song you discovered via a commercial.
Mika-Good Gone Girl

Day #13: A song to describe the most important event in your life.
Nu ştiu dacă îmi vine acum în minte vre-un cântec potrivit. Dar mintea mea stă numai la Because Of You.

Day #14: A song that makes you think of someone important to you.
Cătă... Direcţia 5-Am nevoie de tine.

Acestea fiind spuse am să închei aici. See ya!
P.S.: Nu mai este mult şi sărbătoresc 200 de postări, stay tuned! XD

2 comentarii pana acum :):

Cruz spunea...

Auch. ;)) M-am simtit ce pot spune xD

Saiko Chan spunea...

Okay...

Trimiteți un comentariu