Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

sâmbătă, 25 iunie 2011

Entuziasmată!

Şi cu tot entuziasmul meu am să duc această postare la sfârşit cu planul de idei stabilit.
Alaltăieri~
Yay! Reuniune de familie cu nişte verişoare şi o mătuşă (da, şi cu unchi) din Vrancea. Nu i-am văzut niciodată, mătuşa văzându-mă prima şi ultima oară în burta mamei. Am cunoscut două verişoare: Florentina-6 ani- şi Ioana-11 ani-. Din păcate, ca să întregim familia, ei l-au adus şi pe Andrei! (un alt văr, ei au stat cazaţi două zile la părinţii lui. Tata, care e văr cu taică-su, fuge de unchi-miu ca de mine de văr-miu)
This kid is just NOT normal. Bine, cine e normal? Dar el e sărit! V-o jur! Are nu ştiu ce telefon Samsung cu Touch Screen cum o fi şi se blocase. Ce făcea el? ÎI DĂDEA PUMNI ŞI ÎL TRÂNTEA DE MASĂ! Şi mai e şi mic şi îndesat...
Pff... Verişoarele mele, în schimb, sunt drăguţe! :x Au accent italian -au stat ceva timp în Italia- iar cea mică, fiind crescută mai mlt timp acolo, vorbeşte când româna, când italiana.
Ei bine, seara nu a fost cine ştie ce... Am stat la o masă, cu sucul în faţă şi am vorbit.
"Ce medii ai la aşcoală? Care e culoarea ta preferată? Dar animal? Dar muzică?"
Ah da, la muzică Ioana începea să ne cânte tot ce-şi amintea XD
Nu am stat, oricum, prea mult. Se făcea târziu şi a trebuit să plecăm acasă.

Ieri~
Ohooo... Good day! :x Deşi, recunosc, nu a început cine ştie cum. M-am mai uitat la vreo 5-6 episoade din NANA şi m-am oprit că deja eram căutată pe mess. Toată lumea "Vaaai! Examene! Repede, să mergem, să aflăm, waaa!" Eu am stat calmă, pentru că tata urma să meargă la 2 la şcoală! Bineînţeles că nu s-a putut abţine să nu mă sune "S-a afişat ceva pe net? Că eu ştiu că da! Ia verifică! Încă odată! Eşti sigură?". Noroc cu mama care m-a salvat.
Pe la 1 jumate mă sună tata să îmi zică notele: 8.70 la română, 9.40 la mate şi 9.05 media. Sunt fericită!
Mai târziu o sunasem pe Irina să îi zic notele dar le ştia deja. Am întrebat-o cum a fost acum două seri -când trebuia să se întâlnească cu trupa de la 7 la 9 să repete la studio, iar eu eram prinsă cu verii-. Mi-a zis că nu s-au mai întâlnit, că s-a anulat programarea, au fost nişte încurcături... Dar se duc "azi"! -ieri- Şi m-a întrebat dacă pot veni.
I-am întrebat frumooos frumos de tot pe ai mei şi după ceva dezbateri mi-au dat permisiunea! :x
La 6 am plecat de acasă cu sor-mea, am luat microbuzul, am coborât şi am urcat la tata în maşină şi m-a dus la Capitol. Acolo eu deja îi văzusem şi trebuia să le spun să mă aştepte. Sun-o pe Irina, nimic! Nu schiţa niciun gest. Dă-i beep lu' Cată care, slavă Domnului, m-a văzut. Aleargă ea după mine: Moni, Moni, e aici unu care a învăţat în Japonia! Îţi dai seamaa! -tipul era prieten de-al chitaristului-
Ajung eu la grup. Facem cunoştinţă, alea alea. Me: "Irina, unde-ţi ţii telefonul?!" Iri: "Păiii vezi, că e stins!" Me: "Daa... d-aia a sunat, nu?"
Ajungem noi la studio unde era răcoaree! -iar eu aveam o rochiţă pe mine!- Toboşarul nu venise, o chitară nu mergea, chitaristul se duse după toboşar şi microfon.... Harababură totală!
Când s-au mai calmat apele -pe la 7 jumate-, au început să repete. Deci a fost SUPER! Eu am filmat destul plus poze şi înregistrări. Poate le editez azi cumva, după ce le primesc de la Iri şi le pun pe blogul lor-încă nu e făcut:D-
Membrii sunt super!
Liviu-bassistul- era ghidul nostru. Cunoştea şi pe proprietarul studioului, şi cum se face, ce se face... Răzvan-chitaristul- a cam fost pe drumuri după microfon şi baterii pentru chitară (baterii nu a găsit) plus că după repetiţii, mama Irinei i-a dat misiunea de a o aduce acasă XD. Andrei-toboşarul- e cel mai mare şi are şi un job la Aqua Magic -nu ştiu cum poate rezista în soarele ăsta!- pentru a strânge bani să-şi ia un set de tobe.
Au fost cu toţii prietenoşi cu mine şi a fost chiar amuzantă repetiţia. Prima melodie fusese un cover şi s.au adaptat cu toţii -din păcate, Irina şi Răzvan au avut de împărţit o chitară deci cântau cu rândul-. Apoi au cântat o melodie compusă de Irina -Breaking Free- De unde aveau doar versurile şi melodia pe chitară cântată de Irina -bassul şi tobele s-au adaptat extrem de repede-. Prima oară când au cântat-o era deja bună de înregistrat! Potrivire perfectă! Au mai repetat-o de vreo 5-6 ori, a fost super!
La un moment dat, Cătălina zice: Ştiţi I love rock'n'roll?
Liviu: Nu e prea greu...
Răzvan: Ştiu asta -începe să cânte-
Cătălina: I LOVE ROCK'N'ROLL
Liviu: El cânta We Will Rock You! :))
Epic :))
Eu am fost ajutorul lor! :)) Primeam comenzi de la Irina gen: Ţine-mi şi mie pana; Ajută-mă cu asta; Trage de ailaltă; Dă.mi pana...
It was awsome :x
În drumul spre biserică-punctul de întâlnire cu tata- m-a condus Andrei care mă întreba de ce nu învăţ să cânt la clape. Eu ziceam că nu vreau, el îmi tot dădea motive! :)) Ah, fetele au plăunit deja: La Twilight mergem la cinema cu bandu'. Bineînţeles, răzvrătitul este tot Andrei care nu vrea nici Facebook. Zicea de Twilight cum că: Am văzut câteva minute cu spart de mese, sticle şi alte alea şi m-au durut ochii două zile!
Îl convingem noi :))
Eh, cam atât... O să am mult de editat la filmuleţele alea aşa că revin când le termin! :D

3 comentarii pana acum :):

Anonim spunea...

Dragutza postarea(nota 10).By the way:felicitari pentru notele bune de la examene!).
Am vazut filmarea de la repetitiile trupei Irinei(banuiesc ca tu ai fost in spatele aparatului de filmat)-cred ca cei din trupa sunt norocosi sa te aiba ca manager:-).
P.S;Poate ne mai vedem in vacanta
By Vero

Kami spunea...

Am vazut si eu filmuletele pe fb...am ramas uimita,nu credeam ca sunt chiar atat de buni.
Chiar mi'a placut :x.

Saiko Chan spunea...

Ah Vero: Mersi, felicitări şi ţie! Da, eu am filmat :D
Kami, da, nici eu nu am crezut cât de bine au putut cânta din prima! :x

Trimiteți un comentariu