Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

miercuri, 4 mai 2011

Mie....

...mi.e teamă.... de singurătate, de moarte, de boli.... Dar cel mai rău îmi e frică (atât de rău încât mi se face pielea de găină când aud) îmi e de... Ace! Nu... nu de ace de cusut. Acelea sunt OK. Acele de seringă sunt moartea mea înceată şi durearoasă. Şi de ce pomenesc de asta? Pentru că avem de făcut vaccin. Din clasa întâi mă gândesc cu groază la el. Ei bine, zilele astea nu mă pot bucura de toate chestiile bune din jurul meu din cauza acelei mici înţepături.
Next~
Azi am făcut repetiţii pentur scenetă. Băbuţa de mine încă încearcă să.şi intre în rol da' mai greu maică... Vineri facem spectacolul cap-coadă de două ori cu 8 A.ul şi yaay!: spectacolul va fi în sala mare :x Greu să fii regizor! Să te enervezi la fiecare greşeală sau replică spusă aproape bine... Să repeţi în continuu: CITIŢI ŞI CE E ÎN PARANTEZE! şi INDICAŢIILE SCENICE!. Foarte greu! Luni e spectacolul. Mama va fi acolo :)) Mi.e că dacă se întâlneşte cu mama lui Erdal încep să ne facă galerie :)) Eu una sunt oke cu spectacolul. Oke în sensul că, momentan cel puţin, nu am trac. Or să fie o clasă de a 7.a, 8 D şi E şi jumătatea de B care nu participă.

Banchetuuul :x
Se apropie! Mai am câteva chestii de pregătit şi simt că săptămânile astea sunt cele mai încărcate! Apropo, s.au făcut înscrierile pentru Miss şi Mister (nu înţeleg de ce Vero nu a vrut să se înscrie). Din ce am văzut (nu am văzut/cunoscut toate numele) vor fi la miss: Nadia (de la 8 B), mândria noastră, Cătălina (8 A), Emilia (8 A)... Atât am reţinut la fete :)) Băieţi, tot puţini reţinuţi: Ratonul (8 B- să avem şi mister, nu?), Stanciu (Câââât o să mai rââdem... 8 A), Emii(...)iil (8 D). Am auzit că Emil este favoritul la mister iar ceva îmi spune că dacă va fi aşa şi Nadia va pica Miss nu.i va fi prea bine... (pentru că daaa! Şi Emil are fanele lui.)

Cum fanii m.au rugat să scriu, încerc, totuşi, să iasă ceva mai mare (după nervii provocaţi tatei am, teoretic, 2 luni de pedeapsă :)) dar bineînţeles că intru, nu scăpaţi aşa uşor de maniacă :x)

Astăăăzi... nu a fost apă în şcoală! Am stat cu Vero vreo 10 minute să umplem o sticlă cu apă. Bine, exagerez... Apă era, dar nu era presiune aşa căă... tuturor ne era sete. Adiina se ruga de mine să.i dau apă. Ce să.i faci, dă.i! În ultima pauză Mircea şi.a luat o sticlă de un litru de apă minerală la care am sărit toţi să cerem măcar o gură :))

În drum spre casă... Am venit cu 310, cu Erdal şi Mădă. Urcăm noi frumos, găsesc un loc, ei stau în picioare. Mi.era urât adică cee... de ce să stau eu jos? M.am ridicat! Bineînţeles, Erdal mi.a luat locul. S.a eliberat un loc chiar lângă el şi m.am aşezat. Cât am putut să râdem! Lumea se uita la noi ca la maşini străine... Mai ales când am zis ceva de gen: "Erdal, nu mai râde aşa că zice lumea că suntem beţi dar noi suntem bolnavi cu capul din naştere...". Erdal lovise o bunicuţă la care aceasta: "Ai grijă că m.ai lovit!". "Eh, acum ce să facem... V.am lovit, v.am lovit, asta e... N.aţi murit!".
Când am coborât Erdal începuse să mă stropească (a plouat mult) şi eu la fel pe el. Aşteptam să traversăm şi, din greşeală, stropise o doamnă care, la rândul ei se răţoise la el. Noi râdeam! Cât de nesimţiţi să fim?! Ei bine, s.a transmis nesimţirea asta de la Erdal la mine dar din fericite e temporară. Mâine iar ajungem la şcoală, iar ne certăm şi cu siguranţă nu mai ajungem împreună la gară ca să mai deranjăm oameni!

Uff... O să mă opresc aici cu scrisul. Am obosit şi sting PC ca nu cumva să am surprize căci am auzit că vine tata înaintea mamei :-s
Byez!

2 comentarii pana acum :):

Anonim spunea...

Ahaaaaaa!Si ce spuneai tu prin"Emil are fanele lui?"

by Stii tu cine

Saiko Chan spunea...

*staţi să o fac ca la carte*
Draga mea "Anonimă" (care apropo nu eşti DELOC anonimă; chiar şi fără acel "by ştii tu cine" mi.aş fi pus întrebarea: Măă... cine să întrebe de Emil?)
Spuneam că, cel mai probabil, dacă Nadia va fi aleasă Miss va ieşi cam ciufulită după întâlnirea cu "fanele" (care este doar una! -una cunoscută personal-)
Îmi e, sincer, milă de ea pentru că persoana respectivă poate fi destul de violentă :-s

Trimiteți un comentariu