Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

miercuri, 6 aprilie 2011

În drumul spre casă...

...îmi pregăteam speech.ul *aka postarea pe blog*. Când să intru să scriu m.am oprit să citesc ce a mai scris Iri pe blog... Mi.a tăiat tot elanul. Eh, acum tre să îmi repun ideile cap la cap.
Am scăpat în sfârşit de teza *pentru mine testul* la geogra. Mai am teza la istorie care va fi uşoară. Până atunci, trebuie să terminăm scenariul pentru spectacolul de la civică, să vedem ce şi cum pentru că sunt multe de vorbit. Mâine ar trebui să le vorbim pe toate pentru că rămânem după ore pentru a stabili ce şi cum şi cât durează. Abia aştept să treacă ziua de miercuri *când trebuie să.i prezentăm profesoarei spectacolul în premieră*.
Voi avea o pauză sâmbătă, când e excursia la Tulcea :x Păcat că nu vin toţi *da, nu multora le pasă că sunt ultimele luni împreună, aşa sunt eu-mai ciudată*. Vreau să filmez şi să pozez etc... să am amintiri. O să mai vină din clase de a 8.a, 9 C.ul şi cam atât... ANUMITE colege au fost curioase dacă se vine şi de la 10B, respectiv 11B. Nu dau nume!

Astăzi Mădălina începuse iar o discuţie ciudată despre faptul că sunt prea apropiată de persoanele din jur şi că pot să mă facă să sufăr şi că să iau exemplul ei. Zice că trebuie să fiu mai egoistă şi mai distantă. Dar nu pot! Şi nici nu vreau. Chiar dacă de multe ori îmi doresc să fiu mai apreciată şi m.am gândit şi încă mă gândesc să fac ceva cu chestia asta. Nu suport ca persoanele din jurul meu să se bazeze mereu pe mine, să mă folosească, etc... Şi se întâmplă tot mai des.

Eh, trecem peste...
Vineri la dirigenţie dirigintele ne spusese să aducem copii după buletinele părinţilor, buletinul nostru şi certificatul nostru de naştere pentru dosar. Trebuia să le aducem ieri, iar cei ce au uitat să aducă azi la sport. Se primeau foi, folii, hârtii, acte etc... Se uită dirigu, dă mai departe, maai departe, etc... Când, surprizăă... Dirigu a început să facă mişto de Raton că a adus copie după certificatul de căsătorie al părinţilor lui XD CUM SĂ ADUCI CERTIFICATUL DE CĂSĂTORIE?! :)) Dirigu l.a făcut prost, noi râdeam... amuzantă faza.

Vor să.l dea pe Eros afară din şcoală. Cine e Eros? Elev, clasa a 7-a B *în clasă cu arhicunoscuta şi omniprezenta prinţesă Daianna*, muzică-fagot. De ce? Pentru că a bătut 5 fete. Zău, mi se pare că a exagerat... dar mă face să mă simt mai bine faptul că şi.a luat.o şi Diana :x Câte fete i.au promis.o... Câte fete au fost bruscate sau agresate de "băieţii Dianei"... Eh, se întoarce roata :) Dragelor, am fost răzbunate după toate fiţele şi insultele scorpiei... Ce nu înţeleg este ce l.a deranjat atât de tare pe Eros de a bătut încă 4 fete. Înţeleg, să zicem că cele două mironosiţe ala Daiannei, dar a bătut.o şi pe Rebecca *în clasă cu Daianna, nu o suportă, fiţoasă, înjură mult... BALERINĂ!*. Nu.i frumos aşa, Eros!

Stau uneori şi mă întreb... cum gândesc oare unii oameni?
Îmi pun întrebarea asta adesea la pictură. Iulia... cum să pui maro unde trebuie să ai CULORI RECI? Nu voi înţelege în veci de ce unii sunt în clasă cu noi *nu spun că oi fi eu cine ştie ce artistă, dar datorită unor specimenii asemenea noi suntem la un nivel foarte jos...*. Şi cu ce o ajută pe Iulia, spre exemplu, pictura & co când mama ei vrea să o facă cosmeticiană *da, Iulia e ghidată de maică.sa-probleme medicale la... mansardă*.

Să nu se înţeleagă greşit! Nu am nimic cu Iulia că nah, să zicem... ea are probleme... Dar restul ce au? Gata gata că nu e frumos...

New edit~ Nu daţi zoom că se strică tot efectul-nu sunt eu cea mai bună crop-istă cu mouse.ul ăsta... Vorba lu Iri: "Cropitea.ş cu foarfeca să te cropesc!"

Şi cum v.am dezobişnuit *nu cred că ţine cineva minte sau a ştiut*: Visit Iri aka Elize Valen blog.
Cam atât... Byee!

P.S.: *statusul Adiinei, nu cred că se supără dacă îl împrumut ca citat*
"O simplă aventură trece în două luni... O dragoste la prima vedere în doi ani şi o iubire îţi schimbă total viaţa!"

0 comentarii pana acum :):

Trimiteți un comentariu