Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

joi, 6 ianuarie 2011

'Cause love will never die!


...cam asta mi.a răsunat în cap toată ziua...
O zi aiurea, a fost chiar frumoasă dar aiurea, nu ştiu de ce... De fapt ştiu dar sper să nu fie d.asta.
Mi.am primit mp4 azi, mi-a zis tata când l.am sunat după ce am terminat şcoala, acum i.am pus muzică, poze şi l.am lăsat la încărcat.
Am dat azi examenul sau testarea sau ce o fi la desen, dar prima parte pentru că va dura patru ore, noi facem două ore de desen pe săptămână şi terminăm săptămâna viitoare...
Off Morărescule... Aşa.i frumos? Să nu ne anunţi?
La chimie am fost o pisică foaaarte aeriană :)) A început să ne povestească doamna profesoară despre cum e exportat fierul din Africa... Eu foarte plictisită am început să mă bâţâi puţin, în capul meu fiind numai Ohhh Africa! De reţinut faptul că stau în prima bancă aşa că profesoara m.a sesizat imediat dar am scos.o la capăt.
Pentru că i.am promis Irinei *nu Iri a mea, altă Irină*, am să scriu ceva şi despre ea, şi pentru că nu am idee ce, o să.i mulţumesc pentru ajutorul pe care o să mi.l acorde ştie ea cu cine :)) :D
Ahh... şi am o nouă surpriză: Am vorbit cu Adina *care se pricepe foarte bine la editat poze* şi am rugat.o să îmi editeze şi mie pentru blog cam o poză la o săptămână, pe care să o pun în postare. Va trebui în weekend, cred, să mă apuc de un nou benner. Dacă aveţi idee de poză anunţaţi.mă!
Azi ni s.au mai adus tezele la matee... 9.30 e destul de ok :-? mă bucur că nu am greşit mai mult :D :X
Cam atât pe azi... La mulţi ani pentru mâine sărbătoriţilor! :)

Saiko Te Iubeşte!

0 comentarii pana acum :):

Trimiteți un comentariu