Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

miercuri, 26 mai 2010

ZI DE DOLIU...


... pentru mine si Irina T.T Erdal ne`a rupt afisul... Am pus altul in holul de la parter... Si bateristul ne`a anuntat ca pe timpul verii va fi plecat :(( De ce noi?! De ce tocmai noi?! Nu va puteti inchipui cat de mult s`a chinuit Irina pentru trupa asta... Acum ne are doar pe mine si pe Vivi (nu o cunoasc pe Vivi... :-?? e o prietena de`a ei...). Azi la tehno au chiulit toti... venise doar Veronica, care se hotarase si ea sa plece... Am mers cu ea. A cumparat mamei sale flori si apoi am mers in parc. Am stat acolo cat am stat si apoi am mers la scoala. La franceza nimic. La mate nimic... La chimie au prezentat proiecte... eu nu... sincer nu am vrut... l`am terminat dar... na... nu`mi parea prea bun :-s La bio am luat un 10 :X Iar apoi la tata si acasa...Deci acum cautam bassist si baterist... Bateristi mai avem prin liceu, si avem si cativa in minte... Oh... viata asta... cat de complicata poate fi T.T... See ya!

4 comentarii pana acum :):

RedandBluewin4you spunea...

mda asa e...doar tu si vivi mai sunteti alaturi de ea...bai pt ca nu am vrut sa intru in trupa asta inseamna ca nu o mai sustin sau nu o mai ajut?...

Saiko spunea...

Sunt aiurita... ma stii doar:| Pare rau... promit sa nu se mai repete ^:)^

Camy spunea...

Daca as fi stiut sa cant si eu la ceva (orice) as fi ajutat`o cu cea mai mare placere...dar din pacate nu stiu :-<.
Oricum mult succes Irina si nu`ti face griji vei gasi tu pana la urma pe cineva >:D<

RedandBluewin4you spunea...

vai mie...parca as fi eu vinovata ca nu vreau sa intru in trupa pentru ca vreau sa-mi termin studiile si sa cant solo...''vei gasi tu pe cineva''...parca..of..

Trimiteți un comentariu