Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

marți, 25 mai 2010

Teza...


...la modelaj am inceput`o de la ora 10... Am avut emotii, ce`i drept dar in final a iesit bine... mai am partea cu teoria de saptamana viitoare si profa a zis ca nu mai e nevoie sa venim (cei cu tezele terminate). Am avut de facut tema de acum cateva ore... cei care si`au pastrat`o au avut doar de continuat... Tema a fost religioasa... de facut o icoana (stati linistiti, nu va zic ce am facut xD). La mate plictiseala :-?? la engleza exercitii... la romana ne` dat test ~.~ pentru ca erau copii pe hol si mai exact: Nadia care a mers sa ude buretele (ma rog, ea are voie...), Irina care vroia la baie (ea vroia din pauza dar.... avem colegi tampiti 8-), un tampit care nu o lasa pe Irina in pace... si Ruxy care intotdeauna urmareste profesorii... Testul a fost destul de usor, dar cine poate stii... ~.~ La fizica... directoru` (aka Tzapu`) nu a venit. L`a inlocuit profa de chimie... A inceput sa ne mai explice cate ceva... (pentru prima oara cand inteleg fizica... Tzapu` e prea ocupat) si apoi sportul... Nimic interesant :-?? Am jucat Volley! ^___^Am uitat sa precizez ca azi am mers prin scoala cu afisele facute de Irina:
Cautam bassis, pentru trupa de Rock Alternativ/Heavy de preferat de la clasa a 8-a (inclusiv) in sus. Contact: Id (...) numar de telefon(...).
Va multumim ^_^


Au inceput astia... ca cica nu prea sunt bassisti... unu` (dupa care a alergat Iri ceva timp ca sa intre chitarist) striga in gura mare:


~BASSISTS ARE GAY!!!1111!!oneoneone!!


Am iesit afara, discutie cu ratonul:


Ratonul~Cautati bassist? Pot sa va ajut? :D
Eu~ Cum ai putea sa ne ajuti tu? .___.'


Ratonul~ {ai... sunt la percutie deeeci... -_-'


Eu~ Iri... e vreo legatura intre percutie si bassist? o__o


Iri~ Ba dobitocule... ala e BATERIST! Din asta avem ;)) ne trebuie BASSIST... care canta la CHITARA BASS!


Ratonul~ Aaaa...! O.O


Mai merg eu prin curtea scolii... unu` de`a noua imi atrage atentia cum ca tin afisul invers (Oops ^_^"). Se suna si mergemla ore :D Inainte de fizica, am ajuns si la doamna directoare sa ii cerem aprobare pentru lipirea afiselor... I`am prezentan noi ce si cum... Ne zice ca nu prea avem bassisti in liceu si totusi ne lasa sa le lipim la parter... Maine ne vom apuca de treaba... Pana atunci am de facut proiectul la chimie ;)) See ya` *hug*
http://thelostkiddos.blogspot.com/


P.S.: Am uitat sa va zic, am luat 10 la teza! :X

1 comentarii pana acum :):

RedandBluewin4you spunea...

bravo pentru 10 din teza =D>...da stiu,eu asta fac in fiecare pauza:stau si pandesc profii...eh,unu trebuie s-o faca...xD

Trimiteți un comentariu