Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Îngheţată...


Tocmai am ajuns acasă după ce am mai fost la o rundă de căutat cadouri. Din păcate o parte din aşteptări s-au năruit şi a trebuit să găsesc altă portiţă. Lu' Liviu şi Georgică nu mai am cum să le iau cadouri aşa că au mai rămas Alex, Răzvan, Oana şi Simona-o colegă de clasă. Ştiu ce şi cum va primi fiecare, trebuie să mai fac felicitări şi restul.
Am terminat astăzi şi cu cadoul Cătălinei care mie personal mi se pare genial :x A ieşit mult mai bine decât mă aşteptam.
Am ieşit cu Iri astăzi, am mers în Maritimo. Deşi nu am găsit cadourile pe care le căutam, ne-am mai plimbat şi am făcut nişte poze. Pe la şcoală ameţeală mare cu notele, mediile şi restul. Am primit testul la fizică de acum muuultă vreme şi am luat 10, notă uimitoare după 3 ani de nefăcut fizică. Ne-a mai adus şi referatele unde tot un 10 am primit, deci am media asigurată. La română sunt pe muchie de cuţit astfel că mi-a ieşit media 8 în urma ascultării. Cum spuneam, profa e o scorpie. Pe lângă faptul că am trac, sau emoţii, sau ce or fi, înaintea mea a întrebat pe toată lumea "Cum e aia... De ce e ailaltă... De ce e aşa şi nu aşa...", iar mie mi-a zis: "Spune tot ce ştii". Adică bine, pe lângă faptul că tremur şi mi se amestecă ideile în cap, în loc să mă ajuţi şi să-mi dai un subiect pe care să-l dezvolt, tu mă laşi aşa... Să mă ameţesc singură. După ce m-am bâlbâit am rugat-o să mă întrebe ea ceva (Văd că nu înţelege cum de eu ştiu, dar la materia ei nu mă pot concentra şi o iau pe arătură băgându-mă în subiecte din care mi-e greu să ies) şi îmi răspunde ironic: "Eu ţi-am spus să-mi zici ce ştii, nu să te bagi în subiecte pe care nu le cunoşti. Vai, dar ce ameţită e Monica astăzi...". O las baltă cu ea, nu mai contează că elevelor ei favorite le pune nu ştiu câte întrebări, până răspund ca lumea, tot eu sunt aia ameţită.
Abia aştept vacanţa. Să ştiu că nu mai am stresul notelor şi că scap de toţi profesorii. Aaa şi dacă tot mi-am amintit: Joi a fost Cangurul.
Ajung eu la ora 8 fără ceva, îmi las ghiozdanul şi haina şi merg pe hol să mai vorbesc cu Cătă. Între timp, observ că nişte colegi stăteau înbrăcaţi în faţa sălii de clasă, cu ghiozdanele în spate. Mi-a picat fisa: Aşteptau pe profa de engleză să îi ia la Cangur. Mă alătur lor, vine profesorul de fizică. Ioana se duce înaintea lui să-i explice de ce aşteptăm. Vine şi ţipă: "Vouă cine v-a dat voie să mergeţi la Cangurul? Treceţi la oră!". Intrăm noi, nervoşi bineînţeles: Concursul trebuia să înceapă şi plătisem pentru el.
Ne ţine toată ora, predă, spune notele la teste... Între timp Ioana află că ceilalţi au fost repartizaţi în săli şi că aşteptau profesorii.
După fizică reuşim să mai găsim câteva locuri şi ajungem la timp. Am văzut-o şi pe Vero pe acolo, pe Adi, Mircea... Miss them :( După Cangur am mers la ore, căci aveam de aflat medii şi de prezentat un desen la religie. Stau eu într-o pauză şi mă uit pe revista primită la concurs şi ce mă apuc să fac? Citesc regulamentul. Rămân stupefiată când văd ceva ce nu băgasem de seamă: Din cele 50 de întrebări trebuia să răspundem doar la 40. Regulă destul de supidă, dacă ar fi să o luăm după mine. Okey, s-ar putea să fiu depunctată, sau să pierd nişte puncte importante, dar asta e... Măcar ştiu că nu sunt singura -Cerasela e cu mine!-.
Cam atât am avut de scris. Cred că revin joi sau vineri... poate chiar mai devreme.
See ya! :P

2 comentarii pana acum :):

Anonim spunea...

trebuia sa raspundem doar la 40 de intrebari? x_x

Saiko Chan spunea...

Da! Exact asta a fost și reacția mea!

Trimiteți un comentariu