Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

miercuri, 14 aprilie 2010

Maaarti...


Mi`a zis Iri ca face o magie. Cum as fi putut`o crede? Totusi sper ca nu ea sa fie responsabila pentru patania de ieri de la fizica... Directorul plecase (aka profu` de fizica). Mi`era groaznic de somn. Am vrut sa pun capul pe umarul Irinei si am aruncat pixul din mana. Acesta s`a rostogolit si a cazut. Dupa ce m`am aplecat sa il iau, Ruxy rade. Mi`a aratat ca aveam primii doi nasturi de la camasa desfacuti si bineinteles ca sutienul era la vedere : Noroc cu ea ca m`a avertizat la timp caci aveam de gand sa ma intorc, iar in spate erau baietii ~.~ Oricum... nu a vazut nimeni deci e okey ^_^"

Ieri ne`a scos profa de modelaj in parc sa desenam. Eu, bineinteles, cea mai subtire imbracata, tremuram de frig. Ne tot plimbam prin parcul ala sa gasim o persoana care statea pe loc dar nu... Toata lumea fugea de noi :( Urmatoarea ora a fost cea de mate... si bineinteles ca profa nu a venit deoarece e plecata in Norvegia saptamana asta \:D/ Am stat in clasa si ne`am facut de cap :) La engleza nu a fost nimic special... la romana... teza la romana e stabilita... o dam pe 13 mai -___- La fizica v`am zis ce s`a intamplat... Sportul... Nu l`am facut din cauza ca dirigu` e in doliu sau ceva de genu` :-s Am stat cu Iri care m`a invatat saraca sa cant cateva note la chitara. Ea zicea una, eu faceam alta... Ce sa`mi faci :D Apoi acasa...


Cam atat :-?? O sa va mai scriu cand pot... Byez *hug*


P.S.: Mai putin de o luna pana la Otaku! *daydreamin`* :x


3 comentarii pana acum :):

Hiyono-chan' ^ ^ spunea...

:))
pai sa stii ca m-am "chinuit mult" xD
si da...la faza de la ora de fizica
ruxy cadea pe jos de ras=))
eu ma uitam ca vitelu' si nu intelegeam nimic
:))
eh..xD

RedandBluewin4you spunea...

deci a fost super tare faza aia de la fizica...iar eu cadeam pe jos de ras pentru ca saiko nici nu si-a dat seama si statea pe scaun linistita cu bluza descfacuta si sutienul la vedere....a fost tare rau....si apropo ce magie a incercat irina sa faca?

Saiko Chan spunea...

Comentariul de la postul de dinainte. Scrie acolo :)

Trimiteți un comentariu