Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

vineri, 30 noiembrie 2012

Halloween, ieşiri şi brioşele -partea a II-a-

Îmi pare rău rău rău că am fost o leneşă şi jumătate şi nu am mai scris de mai bine de o lună. Am trăit într-un ritm ameţitor ultima perioadă şi aş avea câte ceva de povestit.
Că tot eram la capitolul Halloween, am fost la party în Nord costumată în gheişă. Nu m-am machiat aşa cum îmi doream, dar am fost recunoscută uşor. Am fost la Adinuţa de câteva ori: am mers în Nord, am stat şi am râs cu George, am mâncat pizza cu ea şi Cătă, am făcut supă la plic şi am mâncat Tortellini. Am mers prin Bebe, 13, Nord, ne-am distrat... Am cunoscut persoane noi, am dat tezele, am făcut brioşe, multe multe multe.
Vineri am fost în Bebe -după o plimbare prin oraş-. Am plecat de la Adina, am ajuns pe lângă Tomis, apoi în staţie în faţă la 13 unde ne-am întâlnit cu Rareş şi alţi doi tipi. A venit şi George şi am plecat spre Bebe. Am stat prin zonă, am dansat în Bebe până dimineaţa... şi nişte tipi făceau poze. Am avut mai târziu plăcerea să vorbesc cu unul din ei -vorbind a doua zi pe mess- şi să aflu că stau destul de aproape de mine, aşa că am petrecut duminică, luni şi miercuri seara cu ei. Am mâncat clătite, spaghete şi brioşele făcute de mine. Ieri am ieşit cu Adina în oraş. Fiind ziua şcolii am avut liber şi am mers prin parc... mare greşeală. Imensă, chiar, pentru că mi-am pierdut telefonul pe undeva de ameţită ce sunt. Şi am stat să mă smiorcăi puţin, dar ce sens mai avea?! Am sunat să îmi bochez cartela şi apoi am mers să îmi iau pozele pe care le lăsasem mai înainte la scos. Ne-am aşezat pe o bancă să le pun în album şi în faţa noastră erau două femei care încercau să deschidă uşa unui magazin... şi s-au chinuit şi s-au chinuit ca apoi să îşi dea seama că era încuiat pe interior cu cheia în broască (habar nu am cum a ajuns acolo). Au lovit cu cheia, au dat cu ciocanul, cert e că în final au descuiat. Am plecat şi pe drum ne-am întâlnit cu un tip Ionuţ cu care am mers să pierdem vremea în 13, apoi am pornit spre Vodafone să îmi iau cartelă cu numărul meu. Am ieşit şi ne-am grăbit spre liceu unde avea să înceapă spectacolul de la 4 (urma să cânte şi Cătă). Am stat ce am stat, am râs, ne-am gâdilat, când s-a terminat am pornit împreună cu Adina, Ionuţ, Cătă, Bale şi Prigo spre Kaufland de unde mi-am luat o Cola împărţită cu cine a dorit şi un Ciupa Ciups cu cireşe, iar când am plecat am mers la mama împreună cu o gogoaşă cu gem primită de la Bale.
Alte noutăăăţi... hmm, toată săptămâna am fost scutită pentru că luni m-am trezit cu o imensă durere în gât şi nici nu dormisem ca lumea. Am scăpat temporar de vreo două ascultări de care îmi e acum frică pentru săptămâna viitoare. Luni am mers numai să dau teza la psihologie ca apoi să plec la doctor. Am primit rol în sceneta de Crăciun de la Palatul Copiilor care va fi destul de haioasă.
Cam atât momentan, revin! -promit-

0 comentarii pana acum :):

Trimiteți un comentariu